- Reklama -euro

Zahradní přístřešek by neměl chybět na žádné zahradní akci

Období večerních grilovaček s přáteli, odpoledních posezení s rodinou nebo oslav pořádaných venku na zahradě přichází. Jenže ne vždycky je počasí ideální. Pokud nemáte žádnou zahradní pergolu nebo altánek, je na čase vyřešit to jinak. Zahradním stanem.

Skládací stánek, nůžkový stan, párty stan, výstavní stan nebo stanový přístřešek. Nazývejte ho, jak chcete. Každopádně jde o stan, který velmi rychle postavíte a pak zase složíte, když ho nebudete potřebovat.

Bytelné zastřešení pro různé účely

Takový zahradní stan má pevnou a stabilní konstrukci – hexagonovou, hliníkovou či ocelovou podle toho, jakou si vyberete. Konstrukce je krytá nepromokavou střešní plachtou a bočními plachtami. Stan složíte velmi snadno a rychle, bez jakéhokoliv nářadí.

Přístřešek však není vhodný pouze jako zastřešení na různé zahradní akce. Je vhodný také pro dočasné uskladnění nářadí, dřeva nebo materiálu.

Vyberte si podle svých představ

Zahradní stánek nebo prodejní stánek rozhodně nakupujte pouze u specialistů, kteří se na sortiment specializují. Ti mají bohatý výběr levných i profi stanů, takže si každý najde přesně to, co hledá. A co byste měli hledat?

· Nejlepší na trhu jsou hexagonové stany. To jsou stany s profesionální konstrukcí, která je maximálně pevná a zároveň velmi snadná na sestavení. Logicky jsou ale tyto stany ve vyšší cenové kategorii.

· Na druhém konci spektra leží ocelové stany. Ty seženete už od pár tisíc korun (podle velikosti), mají ale vyšší hmotnost a konstrukci může trápit koroze, pokud se poškodí nástřik.

· Zlatou střední cestou je pak zahradní nebo reklamní stánek s hliníkovou konstrukcí.

Zajímají vás konkrétní částky? Podívejte se na Expodum.cz, kde mají v nabídce ty nejmenší stany i pořádně velké modely, jež by se vám na zahradu možná ani nevešly. 

Nejnovější články

Další články autora